Menu
Your Cart

Načini plačila

V spletni trgovini etapa.si imate na voljo več načinov plačila


1. Plačilo po povzetju 

2. Plačilo po ponudbi – predračunu - V procesu naročanja v trgovini info@etapa.si označite plačilni pogoj “Plačilo po predračunu”. Na podlagi izbranega plačilnega pogoja vam bomo po e-pošti poslali ponudbo-predračun. Ko boste plačali, vam bomo dostavili blago.

3. Plačilo preko PayPal - PayPal je eden izmed najbolj varnih načinov plačevanja na svetu. Omogoča, da plačujete s PayPal računom ali pa s kreditnimi karticami. Pri plačilu preko sistema Paypal je znesek 4% višji.

4. Plačilo s kreditno kartico - Omogočamo vam plačilo s kreditno kartico. Vse transakcije potekajo preko sistema Braintree. Številke kreditnih kartic ne shranjujemo. Pri plačilu je znesek 4% višji.

5. Plačilo preko sistema LeanPay - Omogočamo vam plačilo preko sistema LeanPay., ki vam omogoča plačilo na obroke. Transakcije potekajo preko sistema LeanPay

6. Po dogovoru - Z našimi partnerji sodelujemo dolgoročno in si zaupamo. Plačilne roke in popuste prilagodimo obsegu skupnega sodelovanja, specifičnim procesom in projektom. Kontaktirajte nas in našli bomo skupno rešitev: 040 893 007, info@etapa.si