Prikazovanje 1–12 od 54 rezultatov

 • BERGAMONT ELEKTRIČNO KOLO E-REVOX 4

  2,679.00

  29-palčno električno kolo za vožnjo po cesti in izven nje, z zmogljivim motorjem in baterijo Bosch.

  Beri dalje
 • BNT ČELADA BLAZE WC

  250.00
  Ko se vozite po zahtevnih poteh, potrebujete pravo zaščito. Blaze WaveCel ponuja Bontragerjevo najboljšo zmogljivost in zaščito na kateri koli poti. Čelado WaveCel odlikuje zložljiva celična struktura, ki obdaja notranjost čelade.
  Izberite možnosti
 • BNT OBROČNIK AEOLUS 5 COMP TLR PREDNJI

  349.99

  Združite najsodobnejšo aerodinamiko s prednostmi pripravljenosti brez zračnic in dobili boste cestno kolo Aeolus Comp 5 TLR. Kombinacija klasičnega aluminijastega platišča z brezhibno pritrjenim 50 mm karbonskim ohišjem za preizkušen aero profil, ki je bil preizkušen v vetrovniku, da je neverjetno hiter. Aeolus Comp 5 TLR je preizkušena možnost z visoko vrednostjo za letalsko ozaveščenega kolesarja.

  Beri dalje
 • BONTRAGER ČELADA CIRCUIT MIPS

  139.99

  Ne glede na to, ali je vaša ciljna črta na dirkališču ali imate sproščen kolesarski cilj, bo cestna čelada Bontrager Circuit MIPS zadostila vašim potrebam in pričakovanju. Čelada je opremljena z vsemi najboljšimi funkcijami, kot so sistem MIPS za zaščito možganov, sistem BOA® Fit za vrhunsko udobje in varnost ter sistem pritrditve Blendr za integracijo svetlobe in možnost kamere. Čelada vsebuje sistem MIPS (večsmerni sistem za zaščito pred udarci), ki so ga razvili možganski kirurgi in znanstvenik, da bi pomagali zmanjšati rotacijske sile na možgane, ki jih povzročajo nagnjeni udarci v glavo.

  Izberite možnosti
 • BONTRAGER ČELADA RALLY MIPS

  139.99

  Gorska kolesarska čelada Rally MIPS je merilo za udobje in zaščito. Opremljena je z vsemi najboljšimi funkcijami, vključno s sistemom za zaščito možganov MIPS, sistemom BOA® Fit za vrhunsko udobje in varnost ter sistemom pritrditve Blendr za integracijo svetilke in kamere. MIPS (večsmerni sistem zaščite pred udarci) so razvili možganski kirurgi in znanstveniki, da bi zmanjšali rotacijske sile na možgane, ki jih povzročajo udarci pod kotom na glavo.

  Izberite možnosti
 • BONTRAGER ČELADA RALLY WAVECEL

  139.99

  Gorska čelada s tehnologijo WaveCel, ki nudi izredno udobje za vse kolesarje, ki cenijo varnost.

  Izberite možnosti
 • BONTRAGER ČELADA SOLSTICE

  39.9941.99 Izberite možnosti
 • BONTRAGER ČELADA SOLSTICE MIPS

  69.9976.99 Izberite možnosti
 • BONTRAGER ČELADA SPECTER WAVECEL

  139.99

  Dvignite svojo zaščito na naslednjo raven. Bontrager Spectre WaveCel ponuja najboljše v vsestranskosti in udobju za vsakodnevne vožnje po cestah, poteh, gramozu in še več. Od umazanije do pločnika, hitro ali počasi, čelade vliva zaupanje, ki ga potrebujete, kjer koli vozite ali dirkate.

  Izberite možnosti
 • BONTRAGER ČELADA TYRO YOUTH

  50.00
  Tyro Youth je mladinska čelada z enakimi zmogljivostmi in udobjem kot čelade za odrasle. Magnetna zaponka Fidlock omogoča otrokom enostavno pritrditev traku za brado, zadnja številčnica, ki jo je enostavno prilagoditi, pa ustreza širokemu razponu velikosti glave.
  Dodaj v košarico
 • BONTRAGER LUČ ION 120 / FLARE 1 SET

  34.99

  Bontrager Ion 120 Flare 1 set luči – 50600323 – Luči

  Beri dalje